Nerja biedt serie culturele activiteiten aan via internet

NERJA – De cultuurraad van de gemeente Nerja gaat de komende dagen een aantal voorstellingen aanbieden via internet, om daarmee een alternatief te bieden voor het gemis aan culturele activiteiten gezien het momenteel geldende uitgaansverbod in verband met het Corona-virus.

Shows, tentoonstellingen en andere evenementen worden nu via internet bij de mensen thuis gebracht via de link https://www.facebook.com/culturanerja/ . Eén van de eerste activiteiten is het aanbieden van een dansshow die is opgevoerd door de, uit Nerja afkomstige, dansgroep van Fernando Hurtado, genaamd ‘El viaje de Alicia’ (‘Alice in Wonderland’).

Nerja cultuurprogramma via internet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s