Aemet voorziet regenweek rond Nerja

NERJA – Het is voorlopig even afgelopen met de periode aan fraai voorjaarsweer rond Nera. De weerkundigen van de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorzien veel regendagen de komende periode, die vergezeld gaan met een drastische daling van de gemiddelde dagtemperaturen.

Op vrijdag 20 maart blijft het volgens Aemet nog wel droog, maar voor zaterdag worden regenbuien voorspeld gedurende de hele dag en avond. Dat is ook het geval voor zondag 22 maart, waarbij naar verwachting de temperatuur een gemiddelde waarde van slechts 14 graden Celsius haalt.

Ook de dagen daarna is er een grote kans op regen. Pas op donderdag 26 maart laat, in de voorspellingen van de meteorologen, de zon zich weer af en toe zien en lopen de temperaturen weer iets op tot zo’n 17 graden.

Weer20200320

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s