Nerja sluit stranden en parken in verband met bestrijding Corona-virus

NERJA – De stranden en parken van Nerja zijn met ingang van vandaag tijdelijk gesloten op last van de gemeente. Dit in verband met het Corona-virus en de poging om verspreiding hiervan te voorkomen. In Nerja is tot op dit moment géén besmettingsgeval geconstateerd, zo liet de gemeente gisteren weten.

De gemeente heeft twee telefoonnummers opengesteld voor noodgevallen : 900 400 061 en 955 545 060. Ook in de omringende plaatsen zoals Torrox, Vélez-Málaga en Almuñécar zijn de stranden tot nadere berichtgeving afgesloten. Voor het officiële persbericht (in het Spaans) zie https://www.nerja.es/ .

Nerja welkom 1

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s