Nerja sluit bars en restaurants

NERJA – De gemeente Nerja heeft vanmiddag besloten alle restaurants en bars voorlopig te sluiten in verband met de bestrijding van het Corona-virus. Eerder vandaag was dit nog een aanbeveling maar werd de keuze om al dan niet te sluiten overgelaten aan de uitbaters.

Nu verdere richtlijnen van de Andalusische overheid nog steeds uitblijven en een groot aantal horecazaken de deuren toch openhield voor klanten, heeft de gemeente Nerja besloten niet langer te wachten op uitspraken van de Andalusische overheid. Alle bars, cafés en restaurants moeten nu op last van de burgemeester tot nader order gesloten blijven.

Nerja welkom 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s