Wielertocht Málaga Carretera 2020

CANILLAS DE ACEITUNO – Vanuit het Andalusische dorp Canillas de Aceituno (een stukje boven Vélez-Málaga en naast het meer van Viñuela) wordt zaterdag 14 maart de zesde uitgave van de wielertocht Subida Ciclista Canillas de Aceituna verreden.

De start is om 10.00 uur, de verwachte aankomsttijd ligt rond 15.00 uur. De tocht staat onder leiding van de overkoepelende wielerbond Federación Andaluza de Ciclismo en staat open voor diverse categorieën. De deelnamekosten bedragen 15 euro voor niet-licentiehouders, licentiehouders betalen 5 euro. Meer info is te vinden op de website https://andaluciaciclismo.com .

Malaga Carretera 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s