Día del Pedal in Torre del Mar en Vélez-Málaga

TORRE DEL MAR – Naast Nerja, waar het evenement inmiddels al een jarenlange traditie kent, kennen ook de kustplaatsen Vélez-Málaga en Torre del Mar een jaarlijkse ‘Día del Pedal’. In deze plaatsen vindt het fietsspektakel dit jaar plaats op zondag 15 maart.

Het vertrek is om 11.30 uur in Vélez-Málaga aan de Paseo Andalucía, in Torre del Mar klinkt het startschot om dezelfde tijd aan het Complejo Deportivo del Paseo Maritimo. Snelheid is daarbij niet belangrijk, deelname en originaliteit is waar het om draait. Wel is het dragen van een helm (voor kinderen jonger dan zestien jaar) verplicht.

Torre del Mar Dia del Pedal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s