Málaga CF verspeelt punt in slotfase

MALAGA – Een dure tegentreffer, vier minuten voor het eindsignaal, boorde voetbalclub Málaga CF zondagmiddag in het stadion La Rosaleda van Málaga een gelijkspel door de neus tegen opponent Real Zaragoza. De wedstrijd leek in een doelpuntloze remise te eindigen, tot Luis Javier Suárez Charris in de slotfase alsnog tekende voor de enige en winnende treffer in het duel: 0-1.

Tot die slotfase hielden beide ploegen elkaar in evenwicht, zonder daarbij tot scoren te komen. De bezoekers blijven door de nipte winst meedoen voor de titel in de Segunda División, waarin Málaga nu weer is gezakt naar de vijftiende plaats.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s