Granada houdt punt over aan duel met Levante

VALENCIA – In de Spaanse Primera División heeft voetbalclub Granada CF zondagmiddag één punt overgehouden aan de wedstrijd tegen Levante UD. De wedstrijd in Valencia tussen beide middenmoters eindigde in een 1-1 gelijkspel.

De thuisclub nam al elf minuten spelen de leiding in het duel via een treffer van Roger Martí Salvador. Het duurde tot een kwartier na rust voordat Granada daar iets tegenover kon stellen met een doelpunt van de Venezolaan Darwin Machís Marcano: 1-1. Daarna hielden beide ploegen elkaar in evenwicht.

granada cf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s