Tapasroute Almuñécar

ALMUNECAR – In het de kustplaats Almuñécar (circa twintig kilometer boven Nerja gelegen) kan van vrijdag 6 tot zaterdag 14 maart de zesde editie van de jaarlijkse Tapasroute worden afgelegd. Aan deze VI Ruta de la Tapa de Almuñécar doen 40 etablissementen mee.

Daarbij wordt een tapa met een drankje aangeboden voor drie euro. Deelnemers geven dit vervolgens een waarderingscijfer in een ‘paspoort’, dat verkrijgbaar is bij de deelnemende tapasbars en de lokale VVV.

Wanneer er minimaal vijf stempels zijn verkregen kan het paspoort tot uiterlijk vrijdag 20 maart worden ingeleverd bij het VVV-kantoor van Almuñécar, waarmee de deelnemers kans maken op diverse prijzen.

Almunecar Tapasroute

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s