Gitaristen Gonzalo en Paul Lockey treden op bij Fitzgerald’s Bar

NERJA – Bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul onder het pand van de SuperSol supermarkt in Nerja , treedt maandagavond 24 februari de gitarist Gonzalo op. Een dag later, dinsdagavond 25 februari, is het de beurt aan de Britse zanger/gitarist Paul Lockey.

Het optreden van Gonzalo begint rond de klok van 19.30 uur, Lockey speelt van 18.00 tot 20.00 uur. Op dinsdagmiddag is er om 15.00 uur bij Fitzgerald’s de wekelijkse les line-dancing (deelnamekosten 2 euro per persoon per keer). De optredens van Gonzalo en Lockey zijn gratis toegankelijk.

Nerja Fitzgeralds 20190415

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s