Film Judy in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 26 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Judy’ van de regisseur Rupert Goold vertoond. De Amerikaans/Britse productie uit 2019 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film handelt over het leven van de Amerikaanse zangeres en actrice Judy Garland (gespeeld door de actrice Renée Zeilweger). Hoofdrollen zijn er naast Zeilweger voor Rufus Sewell, Michael Gambon en Finn Wittrock. De vertoning begint om 19.00 uur, duurt twee uur en de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Judy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s