Voorzitter van Málaga CF voor half jaar geschorst

MALAGA – De Spaanse voetbalbond heeft de voorzitter van voetbalclub Málaga CF,  sjeik Abdullah ben Nasser Al Thani uit Qatar, voor een half jaar geschorst. Al Thani wordt onder meer ‘fraude, onbehoorlijk bestuur en onregelmatigheden’ ten laste gelegd.

Málaga kende onder de financiële impulsen van de sjeik – mét spelers als Ruud van Nistelrooij en Joris Mathijsen in de gelederen – in 2012 en 2013 succesjaren en werd destijds pas in de kwartfinales van de Champions League uitgeschakeld door het Duitse Borussia Dortmund.

Daarna ging het in rap tempo bergafwaarts met de blauw-witte formatie. Twee seizoenen geleden degradeerde Málaga uit de hoogste Spaanse afdeling, momenteel bivakkeert de club in de kelder van de Segunda División.

MalakaVak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s