Eredivisie-duels in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 24ste speelronde van de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Zaterdagavond 22 februari speelt Feyenoord vanaf 19.45 uur in Rotterdam  een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Koploper Ajax komt op zondag 23 februari om 16.45 uur in Almelo in actie voor een uitwedstrijd tegen Heracles. AZ ontmoet eerder die middag (14.30 uur) in eigen huis PEC Zwolle, PSV speelt tegelijkertijd in Arnhem tegen Vitesse.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Málaga CF speelt zondagavond 23 februari in het eigen stadion La Rosaleda voor de Segunda División tegen Racing Santander (aanvang 18.15 uur), voor Granada CF staat zondagmiddag 23 februari een uitwedstrijd bij Osasuna (12.00 uur) te wachten in de Primera División.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s