Zonnige week op komst rond Nerja

NERJA – Veel zon en gemiddelde dagtemperaturen die tegen de 20 graden Celsius aanhikken, met een enkele uitschieter naar een warmere dag (dinsdag 25 februari, 22 graden Celsius). Dat zijn de huidige voorspellingen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voor Nerja en omstreken.

Van regen is volgens Aemet in ieder geval tot woensdag 26 februari geen sprake, naar verwachting laat de wind laat zich af en toe gelden (met name op zondag 23 februari). Tot en met zaterdag blijft het kwik steken op temperaturen die niet veel hoger komen dan 18 graden, daarna lopen de temperaturen weer iets op.

Weer20200220

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s