Film Harriet te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 23 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Harriet’ van de regisseur Kasi Lemmons vertoond. De Amerikaanse productie uit 2019 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op het leven van de aan zelfs slavernij ontsnapte Harriet Tubman (1823-1913), die zich tijdens haar leven inzette voor de afschaffing van de slavernij. Hoofdrollen zijn er voor Cynthia Eriyo, Leslie Odom jr., Clarke Peters. Joe Alwyn en Janelle Monáe. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt 2 uur en 5 minuten. De entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Harriet

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s