Film The Good Liar te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 19 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Good Liar’ van regisseur Bill Condon vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2019 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De 109 minuten durende film is gebaseerd het gelijknamige boek van auteur Nicholas Searle, over een oplichter die online een rijke weduwe ontmoet. Zijn plannen om haar fortuin te bemachtigen nemen echter een onverwachte wending. Hoofdrollen zijn er Ian McKellen, Helen Mirren, Russell Tovey en Jim Carter.

De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Good Liar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s