Carnavalsprogramma Nerja

NERJA – Het carnavalsfeest in Nerja vindt in 2020 plaats van donderdag 20 tot en met zondag 23 februari. Het carnaval van Nerja is een begrip aan de Costa del Sol en één van de grootsten in zijn soort.

De opening is op donderdagavond 20 februari rond 19.30 uur in het Centro Cultural Villa de Nerja met de presentatie en optredens van diverse carnavalsgroepen, op vrijdag 21 februari gevolgd door een groot kindercarnaval (17.00 uur. Balcón de Europa). De traditionele optocht is voorzien op zaterdag 22 februari. Deze begint rond 17.00 uur vanaf de Calle Jaén met als route Calle Diputación, Plaza Cavana, Calle Granada, Plaza de la Ermita, Calle San Miguel, Plaza Cantarero, Calle Pintada, Puerta del Mar en Balcón de Europa.

De afsluiting van het carnavalsfeest in Nerja kent evenals voorgaande jaren een ‘carnaval voor huisdieren’ op zondagochtend 23 februari op het Balcón de Europa vanaf 12.00 uur. Bijzonder indrukwekkend en vooral apart is de traditionele afsluitingsprocedure (aanvang 17.00 uur vanaf de Calle Carmen en het Plaza Cavana) op het Playa Calahonda, waarbij op zondag 23 februari een grote ‘vis’ in een rouwende processie ‘ten grave’ wordt gedragen.

Het volledige programma is beschikbaar via de link: programma carnaval Nerja 2020 .

Nerja Carnavalsposter 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s