Temperaturen rond Nerja lopen komende week terug

NERJA – Er lijkt komende week een einde te komen aan de lente-achtige dagen in Nerja en omgeving. Voor maandag 17 februari voorziet de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) nog een prachtige dag met volop zon en een gemiddelde temperatuur van 23 graden Celsius, daarna lopen de temperaturen volgens de verwachtingen wat terug.

In de nacht van dinsdag 18 februari op woensdag 19 februari voorzien de meteorologen zelfs neerslag en een wat aanwakkerende wind, die gepaard gaat met temperaturen rond de 17 graden Celsius. Daarna blijft het droog maar blijft de gemiddelde dagtemperatuur schommelen tot maximaal 18 graden Celsius. Wél neemt vanaf donderdag 20 februari de zon de regie weer in handen en blijft de wind matig tot zwak.

Weer20200216

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s