Granada CF in extremis alsnog naar winst

GRANADA – In de competitie voor de Spaanse Primera División heeft het Andalusische Granada CF zaterdagavond 15 februari in extremis drie punten in de wacht gesleept. De formatie hikte tien minuten voor tijd in het eigen stadion Nuevo Los Cármenes tegen Real Valladolid nog tegen een 0-1 achterstand aan. Twee treffers in de slotfase van het duel bezorgden Granada de zwaarbevochten winst.

De bezoekers namen in het begin van de tweede helft de leiding door een treffer van Sergio Guardiola. Negen minuten voor tijd tekende José Antonio Rodríguez voor de gelijkmaker, waarna Carlos Fernández in de slotminuut voor Granada alsnog de winst over de streep trok.

Granada Stadion3

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s