Nederlands voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 23ste speelronde van de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen, uit het internationale voetbalaanbod wordt op de dag zelf een keuze gemaakt.

Zaterdagavond 15 februari speelt FC Twente vanaf 18.30 uur in Enschede een thuiswedstrijd tegen de nummer twee van de huidige ranglijst, AZ. PSV speelt ruim een uur later (19.45 uur) een uitwedstrijd tegen FC Den Haag. Koploper Ajax komt op zondag 16 februari om 14.30 uur in het eigen stadion in actie tegen RKC, Feyenoord treedt om 16.45 uur in Zwolle aan tegen PEC Zwolle.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Málaga CF speelt zondagmiddag 16 februari (16.00 uur) voor de Segunda División een uitwedstrijd tegen Cádiz, voor Granada CF staat zaterdagavond 15 februari in eigen huis (21.00 uur) de wedstrijd in de Primera División tegen Real Valladolid op de rol.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s