Voorjaarsweer houdt aan rond Nerja

NERJA – Het huidige en zachte voorjaarsweer houdt nog even aan rond Nerja. Dit voorzien de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología). De gemiddelde dagtemperatuur komt daarbij de komende dagen regelmatig boven de grens van de 20 graden Celsius.

Van regen is de komende week geen sprake volgens de weerkundigen. Ook de wind laat het grotendeels laat afweten, al kan deze op vrijdag 14 februari af en toe even aanwakkeren tot matig. Voor het overige voorspelt Aemet een week met veel zon en een enkel voorbij drijvend wolkendek.

Weer20200212

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s