Film The White Crow te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 16 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The White Crow’ van de regisseur Ralph Fiennes vertoond. De Britse productie uit 2018 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op het boek ‘Rudolf Nureyev: The Life’ van auteur Julie Kavanaugh en handelt over het leven en de carrière van de befaamde Russische balletdanser Rudolf Nureyev. Hoofdrollen zijn er voor Oleg Ivenko, Adèle Exarchopoulos en Chulpan Khamatova. De vertoning begint om 19.00 uur, duurt iets meer dan twee uur en de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film White Crow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s