Filmklassieker The Prisoner of Zenda te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 9 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de filmklassieker ‘The Prisoner of Zenda’ van regisseur John Cromwell vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 1937 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur Anthony Hope. De voorstelling begint om 17.00 uur en duurt 101 minuten. Hoofdrollen zijn er voor Ronald Colman, Madeleine Carroll en Douglas Fairbanks jr, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Prisoner of Zelda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s