Werkzaamheden aan waterleidingen in deel van Nerja

NERJA – Als gevolg van onderhoudswerkzaamheden aan het waterleidingnetwerk zal een deel van Nerja op donderdag 6 februari tussen 08.00 uur en 15.00 uur te maken krijgen met onderbrekingen van de levering van water.

Dit meldt het verantwoordelijke waterbedrijf Aguas de Narixa. De onderbrekingen zijn voorzien bij huishoudens en bedrijven in de wijk Barriada de las Protegidas, Calle Ruperto Aduaz, Calle Los Tejares, Calle Las Flores, Calle Severo Ochoa, Calle Jacinto Benavente en de Avenida Rodriguez Acosta.

Voor vragen heeft Aguas de Narixa de telefoonnummers (+34) 900 813 810 en (+34) 900 813 820 open gesteld. Het wordt aanbevolen om na de onderhoudsperiode de kranen even open te zetten om de leidingen door te spoelen.

Nerja Aguas Narixa 201905

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s