Show Noches de Tango in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cutural Villa de Nerja (aan de Calle Granada 45 in het centrum) is op vrijdag 7 februari een ‘Noches de Tango’-show te zien. Deze show met zes dansers, zangers (zangeressen) en diverse muzikanten begint om 20.00 uur, de entreeprijs bedraagt 18 euro per persoon.

De artiesten nemen de bezoekers aan de hand mee naar het Buenos Aires van de dertiger jaren, via het ‘Belle Epoque’ en het Tango Cabaret uit Parijs naar het heden. Meer info over het optreden is te vinden op de website http://nochesdetango.com.

Nerja CCN Noches de Tango 202002

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s