Málaga CF onderuit bij Elche

ELCHE – In de Spaanse Segunda División leed voetbalclub Málaga CF zaterdagavond 1 februari de eerste nederlaag van het jaar. In Elche ging de blauw-witte formatie met 2-0 onderuit. Na de winterstop speelde Málaga tot dusver twee keer gelijk en werd er één keer gewonnen. Door de nederlaag bij Elche zakt Málaga weer naar de onderste regionen van de ranglijst.

Pere Milla Peña zette de thuisclub na een half uur spelen op een 1-0 voorsprong, Daniel Escriche Romero verdubbelde tien minuten voor tijd die score: 2-0. Beide ploegen hielden elkaar de gehele wedstrijd in evenwicht maar Elche toonde zich iets effectiever in het benutten van de kansen.

Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s