Lee Townsend vervangt Ben James bij optreden in O’Leary’s

TORROX – Het voor zaterdagavond 1 februari aangekondigde optreden van de Britse zanger/gitarist Ben James bij O’Leary’s Irish Bar in de kustplaats Torrox is op het laatste moment afgelast wegens familieomstandigheden. De, in de Axarquía-regio vermaarde, zanger/gitarist Lee Townsend is nu aangetrokken als vervanger.

Het optreden in de Ierse pub begint om 21.30 uur en duurt tot circa middernacht. Townsend is een  bekend artiest in de regio rond Nerja en maakt deel uit van meerdere bands (onder meer de in de regio populaire Box Drum Band uit Frigiliana, red.) terwijl hij daarnaast veel optreedt als solo-artiest. Het optreden van Townsend bij O’Leary’s is gratis toegankelijk.

Torrox OLearys Townsend 20200201b

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s