Granada CF bedwingt Espanyol

GRANADA – In het eigen stadion Nuevo Los Cármenes heeft voetbalclub Granada CF zaterdagmiddag 1 februari een zwaarbevochten 2-1 zege geboekt op Espanyol. De bezoekers, hekkensluiter in de Primera División, kwamen in de eerste helft uit een strafschop op voorsprong maar zagen Granada uiteindelijk toch de drie punten in eigen huis houden.

Makkelijk kwam die winst niet tot stand want Espanyol was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Na een klein half uur spelen resulteerde dat in de openingstreffer. Raúl de Tomás schoot de bal binnen uit een toegekende strafschop. Lang duurde die weelde niet voor de bezoekers: Granada kwam vlak voor rust langszij met een doelpunt van Darwin Machís.

Ook in de tweede helft toonde Espanyol weinig ontzag voor middenmoter Granada. Toch trok de thuisclub vlak na de pauze de wedstrijd naar zich toe via een treffer van Carlos Fernández Luna: 2-1.

Fans Granada Malaga 1 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s