Opera recital in Hotel Parador

NERJA – Op initiatief van de stichting Ventana Abierta is zaterdag 8 februari in het Hotel Parador van Nerja een opera recital te beluisteren. Deze is getiteld ‘Una noche para el recuerdo’ (vrij vertaald ‘Een nacht om nooit te vergeten) en begint om 19.00 uur.

De sopraan Alba Chantar en de tenor Francisco Arbós worden daarbij, tijdens hun muzikale reis door diverse aria’s uit Italiaanse opera’s, begeleid door de pianiste Carmen Pérez. De toegangsprijs tot deze avond (inclusief een diner-buffet, exclusief drankjes) bedraagt 50 euro per persoon.

Hotel Parador de Nerja is te vinden aan de Calle Almuñécar 8 in Nerja (naast Playa Burriana), kaarten zijn te reserveren op de website www.ventana-abierta.es of telefonisch via het nummer +34 690 073 871 of e-mail: ventana.abierta.acp@gmail.com .

Nerja Parador Recital

Een gedachte over “Opera recital in Hotel Parador

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s