Onderhoud palmbomen binnen gemeentegrenzen Nerja

NERJA – De talloze palmbomen binnen de gemeentegrenzen krijgen deze weken hun jaarlijkse onderhoudsbeurt. Snoeien en het verwijderen van overhangende takken, in verband met de (verkeers)veiligheid, is daarbij de belangrijkste reden. De takken van palmbomen blokkeren momenteel op veel plaatsen de openbare verlichting en/óf het zicht op verkeersborden.

Tevens wil de gemeente met de uitgebreide actie de boel weer fatsoeneren vóór het begin van het nieuwe toeristenseizoen. Inmiddels zijn de gebieden rond Fuente del Badén en het Centro del Salud al onder handen genomen, alsmede het gebied rond het Playa Calahonda. Deze week zijn het Balcón de Europa, het centrum van de stad en het dorp Maro aan de beurt.

Nerja palmbomen onderhoudFoto (c) Ayutamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s