Festival Tres Culturas toe aan vijftiende editie

FRIGILIANA – Het Festival Tres Culturas van Frigiliana, een van de grootste multiculturele evenementen die de provincie Málaga rijk is, krijgt in augustus de vijftiende editie. Het feest wordt dit jaar gehouden van donderdag 27 tot en met zondag 30 augustus.

Gedurende het festival zijn er dagelijks tal van activiteiten met straatmuzikanten, steltlopers en buikdanseressen die door de straten van het dorp zwerven, workshops, tapasroutes, activiteiten voor kinderen en een reeks aan concerten en andere optredens. De afgelopen edities trokken telkens meer dan 35.000 bezoekers.

Frigiliana Festival Tres Culturas 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s