Málaga CF ontslaat trainer Sánchez

MALAGA – De Andalusische voetbalclub Málaga CF heeft hoofddtrainer Victor Sánchez per direct ontslagen. Vorige week werd Sánchez al door de Segunda División-club hangende een intern onderzoek op non-actief gezet, nadat er op internet beelden circuleerden waarop hij zijn geslachtsdeel toont.

Sánchez (43) reageerde op de actie door te stellen dat hij werd gedwongen en afgeperst. Tussen Sánchez en de de president en eigenaar van voetbalclub Málaga CF, de schatrijke sjeik Abdullah Al-Thani, boterde het al een tijd niet meer waarop Sánchez nu is ontslagen wegens ‘het in diskrediet brengen van de club’.

Voetbalclub Málaga CF, tot vorig seizoen nog uitkomend in de hoogste Spaanse voetbalafdeling, maakt momenteel een moeizaam seizoen door in de onderste regionen van de Segunda División. Málaga CF speelt op dinsdagavond 14 januari (20.00 uur) de volgende competitiewedstrijd in het eigen La Rosaleda-stadion tegen Ponferradina. Sergio Pellicer neemt voorlopig als interim-coach de taken van Sánchez  over.

Malaga stadion 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s