Zonnige januariweek in en rond Nerja

NERJA – De komende week wordt een zonnige week in en rond Nerja, met gemiddelde dagtemperaturen van circa 16 graden Celsius. Dit verwacht het meteorologisch station Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente voorspellingen.

Regen is er in de eerste volle januariweek niet voorzien door Aemet, wél veel zon in het begin van de week. Vanaf donderdag 9 januari kan er volgens de meteorologen sprake zijn van passerende wolkendekken, de wind laat het de komende week afweten hetgeen ten goede komt aan de gevoelstemperatuur.

Weer20200106

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s