Málaga CF begint met gelijkspel

OVIEDO – In de Spaanse Segunda División is voetbalclub Málaga CF de tweede competitiehelft begonnen met een 1-1 gelijkspel in een uitwedstrijd tegen Real Oviedo. De Andalusische club had een duidelijk veldoverwicht in Asturië maar wist dit in het stadion Carlos Tartiere van Oviedo niet in doelpunten uit te drukken.

De thuisclub nam in de 26ste minuut de leiding via een treffer van Marco Sangalli. Vervolgens nam Málaga het initiatief en werd de Andalusische club  gaandeweg het duel steeds sterker. Toch duurde het tot diep in de tweede helft aleer Málaga langszij wist te komen. Daarvoor was een strafschop nodig, die door de Albanees Armando Sadiku halverwege de tweede helft werd benut: 1-1.

De volgende competitiewedstrijd voor Málaga (na zondag zestiende in de competitiestand) is een thuisduel, op dinsdag 14 januari tegen de nummer tien van de ranglijst Ponferradina (20.00 uur).

OviedoMalaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s