Wielertocht Subida a los Castillejos vanuit La Herradura

LA HERRADURA – Op initiatief van de wielervereniging Asociación Ciclista La Herradura wordt zondag 29 december de toertocht Subida a los Castillejos verreden. Het vertrekpunt is het strand van La Herradura (tegenover Isla de Capri), van waaraf koers wordt gezet naar het op bijna duizend meter hoogte gelegen Los Castillejos tussen Nerja en La Herradura.

De tocht staat open voor zowel MTB-fietsen als racefietsen, waarbij beiden een andere route volgen. Aan de organisatie van de tocht is medewerking verleend door een groot aantal wielerclubs uit de regio. Zo werken Segalbike (Salobreña),  Club Ciclista Almuñécar, Club Ciclista Narixa Nerja en Club Aguanoso uit Frigiliana mee aan het evenement.

De start is voorzien op zondag 29 december om 09.30 uur, de deelnamekosten bedragen 5 euro.

Herradura toertocht Los Castillejos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s