Meer skipistes toegankelijk in wintersportgebied Sierra Nevada

MONACHIL – Na de seizoenstart eerder deze maand in het wintersportgebied Sierra Nevada (bij Granada, op amper een uur rijden van Nerja), breidt het aantal toegankelijke skipistes zich snel uit. Deze week werden opnieuw pistes geopend, waardoor het totaal zo vroeg in het seizoen al is opgelopen tot  63 pistes.

Deze zijn in totaal goed voor 53,5 kilometer aan skiplezier, negentien geopende liften zorgen voor het transport naar de startpunten. Voor de laatste informatie omtrent de skimogelijkheden, toestand van de pistes en recente voorspellingen zie ook sierranevada.es/partedenieve .

Sierra Nevada pistes 20191227

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s