Heropening Centro Social van Maro

MARO – Na een sluiting van twee jaar wordt vrijdag 15 november het Hogar y Centro Social van Maro heropend. Het kustdorp, gelegen amper drie kilometer van Nerja en behorend tot de gemeente Nerja, moest het al die tijd zonder sociaal centrum stellen.

Na een lange periode van renovaties en herstelwerkzaamheden wordt het centrum vrijdag, als feestelijke afsluiting van de IV Semana del Major de Nerja y Maro (week van de ouderen) opnieuw in gebruik genomen. Hiermee wordt tevens een reeks aan activiteiten voor ouderen opnieuw in werking gesteld.

Maro Hogar y Centro SocialFoto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s