Grote schoonmaak struikgewas en bermen Calle Mirto

NERJA – Met een grote schoonmaakactie van het struikgewas en de bermen aan de Calle Mirto van Nerja heeft de plantsoenendienst van de gemeente Nerja een volgende en gedegen stap gezet in het actieplan om het imago van Nerja als toeristische gemeente op te krikken. Daarbij werden de afgelopen weken 27 containers met een gewicht van elk 2.000 kilo aan afval en zwerfvuil afgevoerd.

De milieuactie maakt deel uit van een grootschalig gemeentelijk plan om achterstallig onderhoud, zwerfvuil en achtergelaten afval aan te pakken. Aangepakt werd bij deze specifieke actie het gebied tussen het marktterrein van Nerja en de Río Chíllar.

Nerja Calle Mirto schoonmaakFoto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s