Waarschuwing voor windstoten aan kust rond Nerja

NERJA – De meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) waarschuwt momenteel (zondagochtend 10 november) voor windstoten aan de kust rond Nerja en de omliggende plaatsen. Naar verwachting houdt de overlast door de wind nog enkele dagen aan, waarbij de wind komende woensdag en donderdag (13 en 14 november) kan aanzwellen tot stormachtig.

Regen is daarbij vooralsnog niet voorzien, wél wordt er neerslag verwacht op woensdag (na het middaguur) en donderdag. Als gevolg van de wind daalt de gemiddelde dagtemperatuur op zondag 10 november tot zo’n 17 graden Celsius, om daarna weer op te lopen tot circa 21 graden op dinsdag. Daarna voorziet Aemet opnieuw een daling van de temperaturen.

Weer20191110

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s