Granada CF onderuit bij Valencia

GRANADA – In de voetbalcompetitie voor de Spaanse Primera División ging Granada CF zaterdagmiddag nipt onderuit in de uitwedstrijd tegen Valencia: 2-0. Het bezoekende Granada, dat tot dusver verrassend meedraait aan de top van het hoogste Spaanse voetbalplatform, was minimaal gelijkwaardig aan de thuisclub maar trok door twee late tegentreffers aan het kortste eind.

Het eerste doelpunt kwam een kwartier voor het einde van de wedstrijd van de Deense middenvelder Daniel Wass. Terwijl Granada hardnekkig op zoek was naar de gelijkmaker besliste Ferrán Torres in de blessuretijd het duel met een tweede treffer voor Valencia.

granada cf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s