Film Tolkien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 23 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Tolkien’ van de regisseur Dome Karukovski vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2019 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film handelt over het leven van de Britse professor J.R.R. Tolkien, auteur van de boeken The Hobbit en Lord of the Rings. Hoofdrollen zijn er voor Nicholas Hoult, Lilly Collins, Derek Jacobi en Colm Meaney. De vertoning begint om 19.00 uur, duurt bijna twee uur en de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Tolkien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s