Málaga CF boekt tweede winst van seizoen

MALAGA – Het door blessures en andere tegenslagen geplaagde Málaga CF heeft zondagmiddag 20 oktober de tweede winst in twaalf competitieronden voor de Spaanse Segunda División geboekt. De drie punten werden bijgeschreven na een zwaar bevochten 0-2 zege in de uitwedstrijd tegen Deportivo La Coruña.

De Venezolaanse verdediger Mikel Villanueva zette Málaga, op aangeven van Antonio Cortés Heredia, drie minuten voor rust op een 0-1 voorsprong. Terwijl de thuisploeg tevergeefs op de gelijkmaker joeg deed de Albanese aanvaller Armandu Sadiku de deur op slot. Met deze tweede treffer voor Málaga stelde Sadiku de tweede overwinning van het seizoen veilig voor zijn club.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s