Wedstrijden uit tiende ronde eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de tiende speelronde van de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Zaterdagavond 19 oktober speelt Ajax een uitwedstrijd tegen RKC in Waalwijk (aanvang 18.30 uur). Om 20.45 uur ontvangt FC Utrecht in stadion De Galgenwaard PSV en Feyenoord werkt zondagmiddag vanaf 16.45 uur een thuiswedstrijd af tegen Heracles Almelo. Uitgezonden wordt ook de Engelse topper in de Premier League tussen Manchester United en Liverpool (zondagmiddag, 17.30 uur)

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s