Einde aan hoge temperaturen rond Nerja in zicht

NERJA – De meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorziet een daling van de temperaturen rond Nerja de komende dagen. Waar zowel vrijdag als zaterdag nog gemiddelde dagtemperaturen van rond de 25 graden Celsius worden verwacht, zal op zondag 20 oktober maximaal 21 graden worden gehaald en zakt het kwik de komende week naar gemiddelde waarden die de grens van 20 graden amper halen.

Bovendien is er in de nacht van zaterdag op zondag kans op regen en zelfs onweer. Ook de komende week blijft het in de voorspellingen van de weerkundigen niet droog in en rond Nerja, vanaf maandagavond is kans op neerslag. Volgens de verwachtingen wakkert de wind aan, van matig tot zwak in het weekeinde tot vrij krachtig in het midden van de volgende week.

Weer20191018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s