Nieuwe nederlaag voor Málaga CF

ALBACETE – Voetbalclub Málaga CF heeft in de Segunda Division zaterdagavond 21 september de derde nederlaag van het nog prille seizoen geleden. Ondanks een licht veldoverwicht ging Málaga CF met 1-0 onderuit in de uitwedstrijd tegen Albacete. De winnende treffer kwam halverwege de tweede helft op naam van de Albanese spits Rey Manaj.

Málaga CF staat nu na zeven wedstrijden op een teleurstellende zeventiende plaats en wist dit seizoen pas één keer tot winst te komen. Het seizoen werd geopend met een 0-1 overwinning op Racing Santander, daarna volgden louter verliespartijen en puntendelingen. Zaterdag 29 september krijgt de blauw/witte formatie in het eigen stadion La Rosaleda (aanvang 12.00 uur) bezoek van Sporting Gijón, dat eveneens weinig overtuigend aan dit seizoen is begonnen.

Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s