Granada CF verrast FC Barcelona en pakt koppositie

GRANADA – In de Spaanse Primera División heeft voetbalclub Granada CF zaterdagavond 21 september voor een daverende verrassing gezorgd door titelkandidaat FC Barcelona met 2-0 te kloppen. In het eigen stadion Nuevo Los Carmenes scoorde Granada al in de tweede minuut de openingstreffer, waarna halverwege de tweede helft de marge werd verdubbeld: 2-0.

De Nigeriaan Ramón Azeez deelde met zijn doelpunt na twee minuten een mokerslag uit, die Barcelona ondanks een riant veldoverwicht nimmer te boven kwam. Álvaro Valadillo benutte in de 66ste minuut een strafschop en trok daarmee de winst voor Granada over de streep.

Met deze winst pakte Granada naast de drie punten ook nog eens de voorlopige koppositie op de ranglijst na vijf speelrondes. FC Sevilla , Real Madrid en Athletic de Bilbao komen zondag nog in actie voor deze competitieronde en kunnen bij eventuele winst Granada nog wel passeren, al spelen Sevilla en Real Madrid daarbij zondagavond (21.00 uur) tegen elkaar.

Granada Stadion2

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s