Klassieke auto’s in Viñuela bij Fiesta de la Pasa

VINUELA – In de plaats La Viñuela, aan het gelijknamige meer even boven Vélez-Málaga, wordt op vrijdag 20 en zaterdag 21 september het jaarlijkse Fiesta de la Pasa (‘Feest van de rozijnen’) gevierd. Dit gebeurt onder meer met een jazzoptreden van The Farataos Jazz Band, het Eva Jimenez Quartet en de Marcelo Saenz Band op vrijdagavond 20 september vanaf 22.30 uur.

Voorafgaand is er op vrijdagavond een processie (aanvang 20.30 uur) ter ere van de lokale beschermheilige Nuestra Señora Virgen de las Angustias. Op zaterdag 21 september is het vanaf het middaguur feest in het centrum van het dorp, met tal van muzikale- en dansoptredens alsmede demonstraties van ambachten.

Om 12.00 uur staat er dan de IV Concentración de Vehículos Clasicos op het programma, een optocht van klassieke auto’s.

Vinuela Fiesta de la Pasa 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s