Granada CF profiteert van rode kaarten voor Celta de Vigo

VIGO – In de Spaanse Primera División heeft voetbalclub Granada CF zondagmiddag optimaal geprofiteerd van twee vroege veldverwijzingen bij opponent Celta de Vigo: 1-2. In Galicië stond de thuisclub Celta de Vigo binnen een half uur met slechts negen spelers, nadat zowel Jorge Sáenz (elfde minuut) als Francisco Beltrán (na een klein half uur) door de arbiter met een rode kaart van het veld werden gezonden.

Germán Sánchez bracht Granada op slag van rust aan de leiding, de Venezolaan Yangel Herrera bepaalde negen minuten na de hervatting de eindstand op 0-2. Door de winst steeg Granada na vier speelrondes naar de zesde plaats op het hoogste Spaanse voetbalniveau.

Fans Granada Malaga 1 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s