Optreden Proyecto Mandarina bij El Varadero Bar

NERJA – De lokale band ‘Proyecto Mandarina’ treedt zondag 1 september op in de El Varadero Bar aan het Playa Playazo tussen Nerja en Punta Lara. De band bestaat uit musici uit Nerja en omstreken en geniet een grote populariteit in de regio.

Proyecto Mandarina werd in 2016 opgericht en is samengesteld uit zangeres Blanca Pomar Herrero, gitarist Javier Martin ‘Shoei’, saxofonist Walter Algarín, David Palomas Gómez (trombone), trompettist Antonio López Pinto, bassist Daro Gallo en drummer Rog. Projecto Mandarina voegt verschillende muziekstijlen samen en vult deze aan met meer ‘hedendaagse klanken’.

Het optreden begint zondag om 15.00 uur en duurt tot circa 18.00 uur, de entree is gratis.

Nerja Varadero Proyecto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s