Dansshow Academia de Álvaro Zarco op Cangrejos

NERJA – Op het Plaza de la Fabricá de los Cangrejos van Nerja krijgt donderdagavond 29 augustus de evenementenserie Verano en Los Cangrejos een vervolg met een optreden van de dansschool Academia de Álvaro Zarco. Het optreden begint rond 22.00 uur en is gratis toegankelijk.

‘Verano en los Cangrejos’ is een serie aan muziek-, dans- en culturele evenementen en wordt ieder jaar gedurende de laatste dagen van de maand juli en geheel augustus gehouden op het Plaza de la Fabricá de los Cangrejos van Nerja.

Nerja Cangrejos Chamber Jazz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s